Energieffektiv.com

EEF expanderar och flyttar

EEF har flyttat till Skanstull i Stockholm och delar lokaler med bland andra Installatörsföretagen, Isoleringsfirmornas förening, Svensk Ventilation, Säker Vatten och Incert.  – En bra miljö för oss som förening, säger Lotta Bångens, vd i EEF. Vi har mycket gemensamt med övriga organisationer och vi hoppas på stort utbyte och på sikt kanske gemensamma projekt.

Personalstyrkan har förstärkts med Linnéa Svanström och den 3 oktober börjar Mikael Gustafsson som utvecklingschef.

Linnea Svanström har studerat till civilingenjör i Linköping (Energi – miljö – management) och sedan arbetat ett år på Ramböll. Dessutom har hon gjort ett examensarbete om ”Energikartläggningar i stora företag” som är ett högaktuellt ämne.

Mikael Gustafsson kommer från Fastighetsverket där han arbetar som energispecialist. Han har tidigare bland annat jobbat inom byggbranschen och på branschorganisationen Svensk Fjärrvärme. Mikaels breda kunskaper och kontaktnät kommer att vara en stor tillgång för EEF.

– Vi har hittat två mycket kompetenta – och trevliga – personer till EEF! Jag ser verkligen fram emot att sätta igång hösten tillsammans med dem, säger Lotta Bångens på EEF. Höstens utmaningar handlar bland annat om att ”driftsätta” den auktorisation som vi har arbetat med under flera år samt att utveckla nya energitjänster för små och medelstora företag.

Kontakta oss gärna!

Linnéa Svanström linnea.svanstrom@eef.se

Mikael Gustafsson från 3 oktober mikael.gustafsson@eef.se

Lotta Bångens lotta.bangens@eef.se

Postadress Box 17154, 104 62 STOCKHOLM

Besöksadress Ringvägen 100, 118 60 STOCKHOLM

Inlägget EEF expanderar och flyttar dök först upp på EEF.

Källa: Eef.se

2016-08-24