Energieffektiv.com

Tufvassons Transformator AB

Tufvassons – omsorg och kvalitet i varje steg

Att tillverka en transformator är ett hantverk. På Tufvassons i Sigtuna har vi utövat det hantverket sedan 1938. Vår grundmurade erfarenhet har hjälpt oss att utveckla och tillverka marknadens bredaste sortiment av kapslade kvalitetstransformatorer.

En transformator från Tufvassons är inte vilken som helst. Hög kvalitet rakt igenom gör den ovanligt pålitlig och säker. Den är tillverkad av kunniga och yrkesstolta medarbetare, som drivs av ett stort engagemang. Från konstruktion till leverans i utlovad tid.

Kvalitet omfattar även det stora urvalet av produkter. I vårt sortiment ingår över 2500 transformatorer, stora som små. Tack vare egen utveckling och tillverkning under samma tak kan vi dessutom snabbt skräddarsy produkter helt efter dina önskemål.

För att du bara skall behöva en leverantör har vi nu förstärkt sortimentet ytterligare med 3-fas transformatorer lågspänning upp till 2 MVA och mellanspänning upp till 8MVA. Sortimentet med vridtransformatorer omfattar nu lagerförda upp till 12A 1-fas samt 3-fas, motorstyrda är beställningsvara.

Tufvassons kvalitetstänkande har gett oss kunder såväl inom försvaret som sjukvården. Områden där det ställs mycket höga krav på såväl funktionalitet som säkerhet.

Tufvassons ingår sedan 2001 i ADDTECH-koncernen. Vi har även fabrik i Polen genom dotterbolaget Breve-Tufvassons.http://www.tufvassons.se

Fler nyheter

Energieffektiva nyheter

Aktiviteter med EEF i höst

Under hösten anordnas en hel del aktiviteter för både beställare och leverantörer av energitjänster. Nätverksdag för energibolag med energitjänster EEF […]

Energieffektiv.com 2018-06-18