Energieffektiv.com

Energisamarbete

ee-logo-large

Energisamarbete

Att arbeta med energieffektivisering på ett strukturerat sätt, med kompetenta lösningar för att få en så optimerad anläggning som möjligt, kräver resurser i form av kunskap, tid och kapital. Då kan energisamarbete vara lösningen.

Läs mer om Energieffektivisering

ahlsell-logo

Ahlsell är ledande i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi har en årlig omsättning om ca 20 miljarder SEK och ca 4 500 anställda.

Vi vänder oss till professionella användare och erbjuder ett komplett och skräddarsytt sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och Gör-det-själv, på ett och samma ställe.

Ahlsell har idag cirka 6 000 produkter som har vår märkning energieffektiv, vilket innebär att du kan spara minst 20 % i energianvändning ställt mot en referensprodukt, referenssystem eller referensbeteende. Läs mer om våra produkter (länk)

Ahlsell har samarbeten med partners och kunder som har rätt erfarenhet av energieffektiviseringsarbete. Samarbetet kan finansieras på olika sätt och tillsammans kan vi hitta den optimala lösningen just för er oavsett om det gäller en totallösning eller specifika installationer.

Kontakta oss så kan vi berätta mer.

www.ahlsell.se


Fler nyheter

Energieffektiva nyheter

Aktiviteter med EEF i höst

Under hösten anordnas en hel del aktiviteter för både beställare och leverantörer av energitjänster. Nätverksdag för energibolag med energitjänster EEF […]

Energieffektiv.com 2018-06-18

PartnersVåra partners med energieffektiva produkter