Energieffektiv.com

Seminarium

Ibland behövs inspiration och mer information om hur man ska tillfredställa, åtgärda och genomföra sina frågeställningar. Inom energieffektivisering finns idag en flora av seminarium som täcker de flestas behov.

Även vi på Ahlsell erbjuder våra nuvarande och framtida kunder seminarium. Det som skiljer oss från andra är att vi kan erbjuda seminarium inom de flesta områdena tillsammans med våra partners. Vi erbjuder även möjligheten att anpassa innehållet utefter kundbehovet.

Energiseminarieturné vartannat år

Vartannat år genomför vi en seminarieturné tillsammans med utvalda partners och besöker drygt 20 orter i Sverige. Seminariets innehåll täcker allt från energisamarbete till olika tekniklösningar inom de flesta discipliner som finns för både fastighet och industri. En heldag där du kan lyssna på intressanta energieffektiva lösningar och även diskutera med experter för respektive område. Turnén har varit väldigt lyckad och kommer tillbaka hösten 2015 med ett nytt upplägg och med de senaste teknikerna.

Håll utkik på energieffektiv.com när seminarieturnén drar igång!

Kundanpassade seminarium

Ahlsell erbjuder specialanpassade seminarium för ditt företag där vi tillsammans tar fram de områden som är mest intressanta för er. Föredragare kan vara våra egna teknikspecialister eller tillsammans med partners som vi anser är bäst lämpad för tillfället. Ett kundanpassat seminarium ger stora möjligheter till att fördjupa sig mer i de frågor som är viktiga just för er.

Låter det intressant?

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta en lösning!

Fler nyheter

Energieffektiva nyheter

Aktiviteter med EEF i höst

Under hösten anordnas en hel del aktiviteter för både beställare och leverantörer av energitjänster. Nätverksdag för energibolag med energitjänster EEF […]

Energieffektiv.com 2018-06-18

PartnersVåra partners med energieffektiva produkter